MALZEMELER;
TAVUK GÖĞSÜ 2 PARÇA
SIVI YAG 1 ÇAY BARDAĞI
SARIMSAK 4 DİŞ
PUL BİBER 1 KAŞIK
TUZ BİR TUTAM
KARABİBER BİR TUTAM
DOMETES 2 ADET
YAPILIŞI;
SARIMSAKLARI DÖVERİZ İÇİNE YAĞ, TUZ, KARABİBER, TOZ BİBER, KOYARAK SOS HAZIRLARIZ ETLERİ BUNUN İÇİNDE MARİNA EDERİZ İKİ YAVUK GÖĞSÜNÜ 8 PARÇAYA BÖLEREK IZGARAYA ATARIZ VE DOMETESLERİ YUVARLAK DİLİMLER HALİNDE HAZIRLARIZ İSTERSEK BİR KURU SOĞANI DA DİLİMLEYEREK IZGARANIN YANINDA SERVİS EDERİZ AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder