19 Mart 2012 Pazartesi

tavuk ızgara


MALZEMELER;
TAVUK GÖĞSÜ 2 PARÇA
SIVI YAG 1 ÇAY BARDAĞI
 SARIMSAK 4 DİŞ
PUL BİBER 1 KAŞIK
TUZ BİR TUTAM
KARABİBER BİR TUTAM
DOMETES 2 ADET
YAPILIŞI;
SARIMSAKLARI DÖVERİZ İÇİNE YAĞ, TUZ, KARABİBER, TOZ BİBER,  KOYARAK SOS HAZIRLARIZ ETLERİ BUNUN İÇİNDE MARİNA EDERİZ  İKİ YAVUK GÖĞSÜNÜ 8 PARÇAYA BÖLEREK  IZGARAYA ATARIZ  VE  DOMETESLERİ YUVARLAK DİLİMLER HALİNDE   HAZIRLARIZ İSTERSEK BİR KURU SOĞANI DA DİLİMLEYEREK IZGARANIN YANINDA SERVİS EDERİZ AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder