Malzeme
3 kişilik
1/2 tavuk
pul biber
karabiber
2 diş sarımsak
ketçap 2 çorba kaşığı
Sıvı yağ 1 bardak
tuz
Yapılışı;
Tavuğu teflon tavada ızgara yapacak büyüklükte parçalara ayırıyoruz . bir kaba sıvı yağ, karabiber, sarımsak, pul biber 1 kaşık, tuz, ve ketçap koyarak harmanlıyoruz sonra tavuk parçalarını bu sosoun içinde oğuyoruz . Teflon tayavaya sıvı yağ koyuyoruz yağ ısınınca tavuk parçalarını düzgünce yerleştiriyoruz bir tarafı kiremit rengi alana kadar kızartıp diğer tarafını çevirerek iki tarafını da kiremit renginde kızartıyoruz . yanında dometes ve yeşil biber ile süsleyerek servis yapabiliriz afiyet olsun.
Harikaaa görünüyor:) Eline sağlık Ramazan abicim.Biz de yapalım.
YanıtlaSilYapalım hatta toplaşıp hep beraber yiyelim.Ramazan tavuklar şahane görünüyorlar.
YanıtlaSilteşekürler Kamikaze:)
YanıtlaSilteşekürler Vişnap bir gün toplaşalım yapalım yiyelim::)
YanıtlaSil