29 Aralık 2011 Perşembe
Karışıkşehriye çorbası
MALZEMELER;
KARIŞIK ŞEHRIYE BİR SU BARDAĞI
SALÇA BİR KAŞIK
ET SUYU 1 PK
TUZ
SIVI YAĞ 1/2 ÇAY BARDAĞI
YAPILIŞI
YAĞ TENCEREYE KOYUYORUZ ARDINDAN KARIŞIK ŞEHRİYEYİ KOYUYORUZ KAVURMAYA DEVAM EDİYORUZ 3 DAKİKA SONRA SALÇAYI İLVE EDİYORUZ KAVURMAYA KAŞIKLA KARIŞTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ VE ET SUYU PAKETİNİ İLAVE EDİYORUZ 1 DAKİKA DAHA KAVURUYORUZ VE 4 BARDAK SU İLAVE EDİYORUZ 20 DAKİKA ORTA ATEŞTE PİŞİRİYORUZ. YANINDA TURP KURU SOĞAN VE YEŞİLLİKLERLE SERVİS YAPIYORUZ LİMONU UNTMAYALIM . AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder