29 Aralık 2011 Perşembe

Karışıkşehriye çorbası


MALZEMELER;
KARIŞIK ŞEHRIYE BİR SU BARDAĞI
SALÇA BİR  KAŞIK
ET SUYU 1 PK
TUZ
SIVI YAĞ 1/2 ÇAY BARDAĞI
YAPILIŞI
YAĞ TENCEREYE KOYUYORUZ ARDINDAN KARIŞIK ŞEHRİYEYİ KOYUYORUZ KAVURMAYA DEVAM EDİYORUZ 3 DAKİKA SONRA SALÇAYI İLVE EDİYORUZ KAVURMAYA KAŞIKLA KARIŞTIRMAYA DEVAM EDİYORUZ  VE ET SUYU PAKETİNİ İLAVE EDİYORUZ 1 DAKİKA DAHA KAVURUYORUZ VE 4 BARDAK SU İLAVE EDİYORUZ 20 DAKİKA ORTA ATEŞTE PİŞİRİYORUZ.  YANINDA TURP KURU SOĞAN VE YEŞİLLİKLERLE SERVİS YAPIYORUZ LİMONU UNTMAYALIM   . AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder