KULLANILACAK MALZEMELER
300 gr. Karides
2 Çorba Kaşığı Susam
1 Demet Roka
2 Adet Domates
8 Adet Taze Kuşkonmaz
1 Tutam Taze Fesleğen
2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
2 Adet Kuru Soğan
1/2 Çay Kaşığı Karabiber
Yeterince Tuz
YAPILIŞI
Soğanları incecik doğrayalım. Bir tavaya zeytinyağı dökerek sırayla karides, soğan, küçük doğranmış domates ve kuşkonmaz ile soteleyelim. Roka yapraklarını salata tabağına dizip, ortasına sotelediğimiz karışımı dökelim. Bir tavada susamı pembeleştirelim. Kıydığımız fesleğenleri ve susamı salatanın üzerine serperek tuz ve karabiber ile lezzetlendirelim.
Afiyet Olsun…
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder