MALZEME
1 adet hazır pasta keki
1 pk krem santi
1.5 su bardağı süt
1 adet portakal
!/2 tozşeker
Yapılışı;
Krem şanti ve 1.5 su bardağı sütü mikserde çırpıyoruz pamuk gibi yoğunlaşıp kabarınca bırakıyoruz bir bardak içinde 1/2 bardak şeker ve 1/2 bardak sütü çırparak pasta kekine gezdiriyoruz . portakaları ince dilim halinde kesiyoruz pandısmanya yani pasta kekinin alt parçasına krem şanti sürerek üz
st parçasını kapatıyoruz. sonra komple pasta kekini krema ile kaplayarak sıvama yapıyoruz portakal dilimleriyle üstünü süsleyerek ceviz kırıklarıda ekleyebiliriz ben ekledim buzdolabına koyuyoruz buzdolabinda 3 saat dinlenince yemekten sonra yılbaına özel servis yapıyoruz . afiyet olsun mutlu yıllar.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder