31 Aralık 2011 Cumartesi

MALZEME
1 adet hazır pasta keki
1 pk krem santi
1.5 su bardağı süt
1 adet portakal
!/2 tozşeker
Yapılışı;
Krem şanti  ve 1.5 su bardağı sütü mikserde çırpıyoruz pamuk gibi yoğunlaşıp kabarınca bırakıyoruz bir bardak içinde 1/2 bardak şeker ve 1/2 bardak sütü çırparak pasta kekine gezdiriyoruz  . portakaları ince dilim halinde kesiyoruz    pandısmanya  yani pasta kekinin alt parçasına krem şanti sürerek üz
st parçasını kapatıyoruz. sonra komple pasta kekini krema ile kaplayarak  sıvama yapıyoruz portakal dilimleriyle üstünü süsleyerek  ceviz kırıklarıda ekleyebiliriz ben ekledim  buzdolabına koyuyoruz buzdolabinda 3 saat dinlenince  yemekten sonra yılbaına özel servis yapıyoruz . afiyet olsun mutlu yıllar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder