Malzemeler:
16 adet lahana yaprağı
250 gr. Yağsız dana kıyması
2 adet taze soğan
2 adet yeşil biber
2 adet domates
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kuru nane
1 adet yumurta
Birkaç dal maydanoz
16 adet lahana yaprağı
250 gr. Yağsız dana kıyması
2 adet taze soğan
2 adet yeşil biber
2 adet domates
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kuru nane
1 adet yumurta
Birkaç dal maydanoz
DOMETES SOSU İÇİN
4 adet domates
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı sıvıyağHAZIRLANIŞI
Dana kıymasını kıyılmış taze soğan, yeşil biber, domates, kılmış maydanoz, karabiber, nane ve yumurta ile yoğurun. Elde ettiğiniz iç malzemesini lahana yapraklarına sarın. Sarımsağı sıvı ağda sote ederek domatesleri ilave edin ve domates sosu haline getirin. Lahana yapraklarını derin kaba dizerek üzerine ağırlık kapatarak pişirin. Lahana yapraklarını domates sosu ile servis edin afiyet olsun
4 adet domates
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı sıvıyağHAZIRLANIŞI
Dana kıymasını kıyılmış taze soğan, yeşil biber, domates, kılmış maydanoz, karabiber, nane ve yumurta ile yoğurun. Elde ettiğiniz iç malzemesini lahana yapraklarına sarın. Sarımsağı sıvı ağda sote ederek domatesleri ilave edin ve domates sosu haline getirin. Lahana yapraklarını derin kaba dizerek üzerine ağırlık kapatarak pişirin. Lahana yapraklarını domates sosu ile servis edin afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder