13 Aralık 2011 Salı

Malzemeler:
♦ 4 kalem kuzu pirzola
♦ 4 dilim patlıcan
♦ 2 adet biber
♦ 1 adet domates
♦ 1 çay kaşığı tuz
♦ 1/2 çay kaşığı kekik
♦ 1/2 çay bardağı su
♦ 5 gr. tereyağı
♦ 1/2 soğan (tranş doğranmış)
Sahanda Pirzola Tarifi:
Soğanı ateşe koyup tereyağını eritin. 4 kalem pirzolayı dizin. Etleri alt üst sahanda pirz%C4%B1la SAHANDA PİRZOLAyaparak kızartın. Üzerlerine soğan, patlıcan, domates ve biberleri koyun. Kekiği ve tuzu ilave edin. Suyunu da ekleyip, üzerini alüminyum folyoyla kapatın. Kısık ateşte 45 dakika pişirin. Sahanda pişirilen yemeğinizi 10 dakika dinlendirdikten sonra konuklarınıza ikram edin. afyet olsun bizi takip edin lütfen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder