MALZEMELER; 200 gr taze mantar
4 çorba kaşığı soya yağı
1 su bardağı tavuk suyu, 8 adet tavuk baget
2 adet kuru soğan
4 adet küp küp doğranmış dometes
2 çorba kaşığı taze fesleğen
100 gr siyah zeytin
2 diş sarımsak
ve tuz
Yapılışı;
1 Kuru soğanı kuşbaşı doğrayın., dometesleri soyup çekirdeklerini çıkararak küp şeklinde kesin. mantarları ıslak bir bez ile silip küçük parçalara ayırın..
2 Piliç bagetlerini soya yağında ters düz ederek çevirin . soğanları ilave edip öldürün . mantarları ilave edip 2 dakika daha çevirin .
3 Dometesleri , tavuk suyunu , doğranmış sarımsağı ve doğranmış fesleğeni ileve , tuz ile lezzetlendirin . 20 dakika pişirin afiyert olsun benim sitemi izlemeye devam edin lütfen teşekürler
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder